Drank winkel Rotterdam

Drank winkel Rotterdam, voor het beste advies!

Ben jij op zoek naar het perfecte flesje wijn of geef jij je voorkeur aan een goede rum of whisky? Dan is het goed dat je weet waar je het kunt kopen en welke het beste is. Bij drank winkel Rotterdam, ook wel De Kralingse Drankenspecialist, weten ze precies wat jij nodig hebt en ze helpen jou met het beste advies. Deze mensen kunnen jou helpen met het perfecte flesje voor bij de vis of een biefstukje. Het is altijd goed om een wijntje of whisky te drinken. Maar heb je wel een idee waar die wijn het beste bij past? Dan is het goed om langs te gaan bij de drankwinkel Rotterdam. Zij kunnen jou helpen met vragen en kunnen advies geven over wijn, rum, whisky en bier.

Assortiment

Dit bedrijf heeft een groot assortiment met verschillende soorten drank. Ze hebben veel soorten wijnen die allemaal een andere smaak hebben en allemaal uit andere streken komen. Je krijgt uitsluitend advies over waar het wijntje lekker bij is en de informatie van het flesje. Je komt informatie te weten over waar het flesje wijn vandaan komt en waarvan het is gemaakt. De winkel heeft ook verschillende soorten whisky, rum en zelfs bier. Ze hebben veel soorten speciaal bier en andere soorten drank. Je kan altijd hier terecht voor het flesje drank die jij zoekt! Ze hebben wijnen en gedistilleerd uit meer dan 35 landen! De prijzen hoeven niet duur te zijn. Door het grote assortiment is alles geselecteerd op prijs en kwaliteit. Ze verkopen flessen wijn van 5 euro tot hele bijzondere rum.

Wijnproeverij

Wat dit bedrijf ook aanbiedt is een wijnproeverij. Je kunt hier gezellig met vrienden of collega’s vanaf 4 personen veel soorten wijn proeven met het bijhorend hapje. Je kan lekker wijn drinken en wat eten met je vrienden terwijl je ook wat leert over de wijn en de smaken daarbij. Wijn kan met bepaalde smaken van eten heel lekker zijn. Hierdoor weet je precies welke wijn lekker is als jij een ossenhaas eet, ideaal toch! Drank winkel Rotterdam is niet zomaar een winkel, je kan er super veel doen en je kan overal advies bij krijgen.

Ben jij nieuwsgierig naar deze producten en wil je er graag meer informatie over? Dan kan je altijd contact opnemen met De Kralingse Drankenspecialist of neem een kijkje op de site. Ga jij liever langs in de winkel? Dat kan zeker en je kan daar alles vragen over het aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *